Ga terug

Idee101 BV

Effectiviteit. Ieder bedrijf is er mee bezig, maar niet iedereen krijgt het voor elkaar.

Vaak is automatiseren of digitaliseren de oplossing. Maar hoe? Waar? Met wie? Wij van Idee101 komen vaak in contact met bedrijven die vooruit willen met software. Wij helpen. Omdat wij graag mensen helpen, en omdat wij software ontwikkelen nou eenmaal leuk vinden. Kunnen we ook niets aan doen.

Ons 101 DNA

Vriendelijkheid

Werken moet leuk zijn. Werken met ons moet daarom ook leuk zijn. Wij leren onze klanten daarom graag goed kennen. Kopje koffie, een lunch bij ons, een biertje na vijven. Waarom? Omdat daar het beste werk uit komt. Als we elkaar goed begrijpen, is het eindproduct voor beide partijen vaak een succes.

Eenvoud

Wij worden graag gezien als eenvoudige mensen met een passie. Dat zie je terug in onze producten. De achterkant is voor sommigen misschien lastig (het zijn een boel enen en nullen), maar het gebruik is voor iedereen gemakkelijk te doen. Dat is fijn, want dan kunt u aan de slag, en hebben wij ons werk goed gedaan.

Innovatie

Weet je wat zo mooi is aan ons werk? Het is de 21ste eeuw. Er kan van alles, er mag van alles. Wij hebben bijvoorbeeld inmiddels een papierloos kantoor. Dat was in 1995 toch een moeilijk verhaal geweest. Wij doen aan innovatie, gewoon omdat dat zo ontzettend leuk is!

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van ons eigen 101 bos. Om onze missie en visie kracht bij te zetten en het papierloos werken te ondersteunen. We willen graag iets terug doen waar toekomstige generaties wat aan hebben.

Bezig met de toekomst

Het informatietijdperk nadert zijn einde. Het is tijd voor het echte automatiseren. Het internet biedt mogelijkheden waar we nu het bestaan nog niet eens van af weten, en dat maakt het zo ontzettend interessant. Alles is te koppelen, alles is te maken. Een softwarebedrijf moet naar ons idee bezig zijn met de toekomst, en dat zijn we als Idee101 dan ook. Want ooit… Dan is het internet of everything een feit:

Neem contact met ons op

Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden