Volg Idee101 op Twitter

Volg Idee101 op Twitter

Neem telefonisch contact op: 0592 855 995

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We doen er alles aan doen om u iedere maand éénmalig op de hoogte te brengen van de laatste trends, tips en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Altijd een vooruitziende blik op software

Komt u een keer kijken?

5 trends waarop wij inspelen als Idee101

Niet elke trend moet je als bedrijf volgen. Toch zijn er een aantal zaken aan het veranderen waarvoor je als bedrijf klaar moet zijn. Idee101 heeft met ComPromise een groot aantal stappen gezet om deze zaken voor te zijn.

Korte introductie: .LESS

We zijn met Maintenance101 op dit moment hard bezig om een zeer uitgebreid standaardpakket neer te zetten die gebruikt moet worden voor meerdere klanten. .LESS kan ons hierbij goed helpen.

Ordersoftware Kremer Zand en Grind met Unit4

Idee101 ontwikkelde een plannings- en orderverwerkingsysteem gekoppeld aan Unit4 voor Kremer Zand en Grind. Met live dashboards en schermen kan het orderproces worden gevolgd en aangestuurd.
Lees de blog van idee101
gisteren - Meer weten over the #Internet of #Everything? Kom gerust langs in het kantoor van de toekomst! http://t.co/ghcOBuYhxr 2 dagen geleden - #Windows straks ook beschikbaar op kleine apparaten? http://t.co/i1GJjNK8SH Wij zijn er in ieder geval klaar voor! 3 dagen geleden - Een mooi voorbeeld van 'the #internet of #everything': http://t.co/ONJExADegK 6 dagen geleden - Onze digitale receptie Jann-E is een feit! De eerstvolgende keer dat je langskomt kun je 'haar' uitproberen: http://t.co/UMMrOOgzlz 6 dagen geleden - Welke trends zijn booming en op welke spelen wij in als @Idee101? Lees het nieuwe #artikel op onze website: http://t.co/reZ8GgpmCc #ict één week geleden - Druk bezig met de #Google #Glass! Straks bedrijfsmiddelen zoeken en keuren met Glass? http://t.co/ggXomoKk76 119054392,107 weken geleden - Weleens een idee gehad voor een #app maar nooit verder uitgewerkt? Maak 'm werkelijkheid met onze #zomeractie! http://t.co/qh7ylx3cIn 137471896,107 weken geleden - Onze digitale receptie Jann-E nadert voltooiing. Voorproefje? http://t.co/cVXY3KggL0 152460352,107 weken geleden - Nieuw artikel op onze website: http://t.co/1kAxx02RfK We hebben de .LESS techniek getest op onze applicaties, en dit vonden we er van! 191472136,107 weken geleden - Wilt u Abs of Apps? Maak gebruik van onze actie om al je geniale ideeën voor apps werkelijkheid te maken http://t.co/69I47WByw4 #apps 208116736,107 weken geleden - Druk bezig met Jann-E, onze digitale receptioniste 234883504,107 weken geleden - Morgen brainstorm bij WITS over nieuw onderhoudssysteem! 236816512,107 weken geleden - De #iPad #app voor Wagenborg is nu ook gekoppeld aan het systeem! http://t.co/2SXdv2pBZB 296351176,107 weken geleden - In Oktober demonstreren we op een leuke locatie Maintenance101 en laten we die nieuwste mogelijkheden zien. Bij zijn? Binnenkort meer! #RT 321790744,107 weken geleden - Al een kijkje genomen op onze licht vernieuwde website? http://t.co/5CsvKxNo2q 340798096,107 weken geleden - Ons Maintenance101 systeem wordt gekoppeld aan Afas Profit #HRM http://t.co/ggXomoKk76 351170416,107 weken geleden - Druk aan het testen met de RFid-scanner voor Wagenborg http://t.co/xgcNYjDPVw #RFid 395855224,107 weken geleden - Zojuist een erg leuke presentatie gehad over kunstmatige intelligentie door collega Mark Smit. Interessant en handig voor onze applicaties! 408672448,107 weken geleden - We hebben een Google #Glass! Nieuwsgierig of een goed idee? Kom dan gerust even langs! http://t.co/ghcOBuYhxr 457367248,107 weken geleden - Nieuwe #iPhone komt eraan, laten we 100.00 extra mensen aannemen: http://t.co/ZWIah3OqJ6 #Foxconn

Slimme software,
relaxed ondernemen!

Bekijk het filmpje en ontdek onze motivatie
0592 - 855 995

Onze diensten

Maatwerk Software op maatGelukkige mensen werken harder en efficiënter, in veel onderzoeken is dit bewezen. Wij maken de mensen in uw team gelukkig! Met onze luchtige en creatieve kijk op software, lees hoe! Lees meer
AdviesAdviseurs op ICT gebiedOf het nu om een maatwerkapplicatie gaat of om een eigen app: het begint allemaal met een goed idee, maar hoe goed is uw idee? Bent u klaar voor een kritische blik op uw bedrijfsprocessen? Lees meer
AppsApps, apps, apps!Apps zijn een goed verlengstuk van uw dienstverlening en ondersteunend aan uw bedrijfsprocessen. Wij helpen u graag ontdekken waarom een app uw bedrijf beter laat presteren. Lees meer
KoppelingenWij koppelen alles!Exact, Accountview, 4PS, Unit4, AlertXD, Exchange? Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van software, waardoor uw data nooit meer opnieuw ingevoerd hoeft te worden. Lees meer
 • Case: Ordersoftware Kremer Zand en Grind

  Kremer Zand en Grind is gespecialiseerd in het winnen van industriezand. Ze winnen zand en grind nabij Sellingen in de provincie Groningen en in Rhede/Barlo (D). Het gehele proces van winning tot zeving van zand en grind hebben zij in eigen beheer. Een onderdeel van dit proces is de orderverwerking. Deze gebeurt geheel ondersteund door ICT, vanaf de gekoppelde software in de slagboom tot aan een verwerkte order in het administratiepakket van Unit4. Idee101 ontwikkelde hiervoor op maat een nieuw softwarepakket.

  Projectleider: Wessel van der Weide
  Opdrachtgever: Ordersoftware Kremer
  Neem contact op

  Case: Ordersoftware Kremer Zand en Grind
 • Case: WEEVER Sloopbedrijf

  WEEVER Sloopbedrijf heeft gekozen voor het urenportaal van Idee101: urenregistratie101. In de nieuwe situatie worden papieren uurbriefjes overbodig. Uren kunnen digitaal worden aangeleverd. Het systeem kan na accordering uren wegschrijven in BouwOffice, het ERP systeem van WEEVER Sloopbedrijf. Verder kan er gebruikt worden gemaakt van personeel- en materieelplanningen, hrm, projectbeheer en rapportages.

  Projectleider: Maarten Overeem
  Opdrachtgever: WEEVER Sloopbedrijf
  Neem contact op

  Case: WEEVER Sloopbedrijf
 • Case: UNP

  UNP (voorheen Uittenbroek en partners) helpt ondernemers met actuele cijfers & trends. UNP biedt een compleet pakket diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies. Voor UNP realiseerde Idee101 o.a. een huisstijl-integratietool.

  Projectleider: Ronald Sijbom
  Opdrachtgever: UNP
  Neem contact op

  Case: UNP
 • Case: OrangeGas

  OrangeGas biedt een totaal concept voor het realiseren van een groengasvulpunt op commerciële tankstations, maar ook voor klein- en grootschalige thuistankinstallaties. Sinds januari 2013 gaat Idee101 bezig met de realisatie van een maatwerk softwarepakket voor OrangeGas.

  Projectleider: Ronald Sijbom
  Opdrachtgever: OrangeGas
  Neem contact op

  Case: OrangeGas
 • Case: Wagenborg Foxdrill

  Wagenborg Foxdrill biedt expertise in (de)montage in de olie- en gasindustrie. Een van de belangrijkste activiteiten van Wagenborg is rig moving: het (de)monteren en transporteren van boortorens, zowel onshore als offshore.

  Projectleider: Ronald Sijbom
  Opdrachtgever: Wagenborg Foxdrill
  Neem contact op

  Case: Wagenborg Foxdrill
 • Case: Gerwers Tilligte

  Gerwers Tilligte houdt zich bezig met natuurbouw, weg- en waterbouw en groenvoorzieningen. Gerwers is een aannemersbedrijf met ongeveer 50 werknemers die dagelijks werken met materieel. De bedrijfsvoering is ingesteld op voortdurende innovatie. Voor Gerwers ontwikkelde Idee101 o.a. een urenregistratiesysteem met daarin materieelplanning, personeelsplanning, materiaal en kilomterregistratie.

  Projectleider: Maarten Overeem
  Opdrachtgever: Gerwers Tilligte
  Neem contact op

  Case: Gerwers Tilligte
 • Case: A.hak Industrial Services

  A. Hak is gespecialiseerd in het reinigen van pijpleidingen voor oliemaatschappijen en andere chemische industrie in binnen- en buitenland. Hiervoor beschikken zij over mobiele units die de leidingen op locatie met stikstof reinigen.

  Projectleider: Ronald Sijbom
  Opdrachtgever: A.Hak Industrial Services
  Neem contact op

  Case: A.hak Industrial Services
 • Case: WITS

  Wits Vastgoedonderhoud Nederland is een landelijk samenwerkingsverband van acht vastgoedonderhoudsbedrijven. Deze acht bedrijven versterken elkaar en zijn samen gespecialiseerd in alle facetten van vastgoedonderhoud, van schilderonderhoud tot bouwkundige renovaties. In totaal werken bij Wits Vastgoedonderhoud Nederland meer dan 350 medewerkers.

  Projectleider: Ronald Sijbom
  Opdrachtgever: Wits Vastgoedonderhoud Nederland
  Neem contact op

  Case: WITS
 • Case: Coil Services

  Coil Services was founded in March 2005 as a result of the market demands for a new service company who is able to deliver quality, innovation, flexibility and can respond quickly to customers needs. The founders Geert Prins, Willem Briek and Koos Frieling each have over 20 years experience in the oilfield industry and want to deliver with Coil Services a service company with a fresh approach towards safety, efficiency, innovation and quality.

  Projectleider: Ronald Sijbom
  Opdrachtgever: Coil Services
  Neem contact op

  Case: Coil Services

Onze oplossingen

Logo Maintenance101Eindelijk overzicht in uw materieel en keuringen! Mappen vol met certificaten, een magazijn en reserve-onderdelen? Zoekt u daarbij preventief en correctief onderhoud? Wilt u nu tevens eens inzichtelijk wat onderhoud u kost? Maintenance101 faciliteert op al deze gebieden! Lees meer
Logo CleverdeskProjecten, relaties en personeelszaken op orde! Cleverdesk is hét gebruiksvriendelijke softwarepakket voor iedereen die met projecten en tickets werkt. U kunt Cleverdesk koppelen aan uw e-mail, agenda en aan uw financiële pakket. Automatisch facturen versturen na werkzaamheden en nog veel meer. Lees meer
Logo Urenregistratie101Bent u klaar voor urenregistratie101? Zijn uw medewerkers veel buiten de deur aan het werk met materieel? En gebruikt uw organisatie nog papieren urenbriefjes? Dan is het tijd om heel veel tijd en geld te besparen. Lees meer over Urenregistratie101 en waarom het bij uw bedrijf past. Lees meer

Het team

Stefan Bergmeester

Mark Smit

Maarten Overeem

Wessel v/d Weide

Ronald Sijbom

Roy Bergmeester

Over idee101

Techniek Mocht u zelf ook wat meer van ICT weten dan bent u vast geïnteresseerd in de technieken die wij beheersen. Lees hier van welke technieken we gebruik maken en waarom. Lees meer
Missie & visie “Het ophalen en gebruiksvriendelijk beschikbaar maken van relevante informatie, via het internet, op iedere apparaat, in iedere vorm en gekoppeld aan ieder softwarepakket dat is onze missie als Idee101.” Lees meer
Historie In 2005 werd Idee101 opgericht in Emmen onder de naam MMSolutions. Sinds 2011 is de koers ingeslagen waarbij we ons richten op webapplicaties. Vanaf 2013 werken we onder de nieuwe naam: Idee101. Lees meer

Contact opnemen

Bezoekadres:
Klompmakerstraat 3 a/b
9403 VL Assen, Drenthe 0592 - 855 995
Postadres:
Postbus 173
9400 AD Assen, Drenthe

Overig:
KVK: 04072432
BTW: NL822325068B01